Üdvözlet

 Szeretettel Köszöntök Minden Kedves Látogatót!

 

VVLassan 3 éve élek New Yorkban, pedig 2002-ben, 4 év után úgy költöztem haza innen, hogy biztosan nem jövök vissza. Nem mondanám, hogy New York az otthonom, de New York a „bázis”. Innen indulok munkákra a világ bármely pontjára, innen repültem Londonba az egyetemre, utazom haza Budapestre, illetve ide érkezem vissza, dolgozni.

Ami nagyon tetszik New Yorkban (egyben kicsit riasztó is) az a beszerezhető információk hihetetlen bősége. Ha valamiben el akarsz mélyülni, akkor a legjobb helyen jársz: ha érdekel a művészet, a tudomány, vagy a divat, gyere ide és máris nagykanállal lapátolhatod magadba.

Engem jó ideje érdekel a táplálkozástudomány. New York egyébként is sok, szinte kompromisszum-mentes lehetőséget tartogat bárkinek, aki egészségeseket akar enni, de számomra maga a paradicsom. (Vagy paprika. Vagy avocado – ki mit szeret.) A város gasztronómiai határtalansága tehát az egyik legnagyobb vonzerő számomra; szinte nincs olyan kultúra, náció, konyha, vagy étel, ami valamilyen formában ne képviseltetné itt magát.

A továbbiakban megpróbálom megosztani veletek azokat a benyomásokat, amelyek itt naponta elérnek, de otthon is hasznosak lehetnek.

Az oldal folyamatosan frissül és szépül és remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket!

A Kontakt menün keresztül tudtok kapcsolatba lépni velem!

Üdvözlettel,

Viki